Hvad siger andre?

Min tid i terapi har været det mest berigende valg jeg har truffet. Gennem Lisbeths støtte og værktøjer formåede jeg på kort tid at komme ud af mine spiseforstyrrede mønstre og brød med mange gamle inkarnerede vaner. Lisbeth mødte mig med stor professionalisme og en stor pålidelighed. Vi opnåede en stor fortrolighed og derved et effektivt forløb.

Jeg blev sendt fra Lisbeth med et utal af værktøjer, der nu har rustet mig til at tackle de udfordringer der er på min vej.

De bedste hilsner!!!

Kærligst Sofie

Jeg har gennem 1 1/2 år gået regelmæssigt hos Lisbeth og har stor glæde af hendes hjælp. Lisbeth er meget lydhør overfor mine problematikker og hjælper mig til at få dissekeret specifikke problemstillinger, som giver mig en bedre forståelse og accept af mine egne og andres handle- og tænkemåde. Hun hjælper mig til at få raset ud og sluppet noget af det årgamle nag, jeg bærer rundt på. Hun hjælper mig til at se mere kærligt på mig selv, når jeg er for hård. Dette foregår i et tempo, der passer virkelig godt til mig.

Jeg føler, jeg er vokset meget som person ved hjælp af denne terapi og vil på det varmeste anbefale Lisbeth som terapeut til andre.

Kh Merethe

Kære bedste og søde Lisbeth

Fra nu har jeg besluttet mig for at betræde verdens fodspor med alle de værktøjer, som jeg har fået med i rygsækken gennem de seneste måneder….

Jeg vil gøre MERE af det jeg har lyst til. Mere af det jeg er god til: Jeg vil fremover gøre mere af det, der er godt/sjovt/inspirerende. Give mig mere tid til mig selv, hvor jeg er impulsiv og lystfuld, og hvor jeg får lov til at dyrke sport, grine så jeg segner, synger, spiller klaver, lytter til, skriver og læser digte…og læser bøger…og drømmer og spiser pistacie-is…. så fuglene synger!

Mere føletid. Mindre hjernetid. Mindre tid til dårlig samvittighed og angst.

Jeg har LÆRT hos dig i min terapi:

 • at det er okay at føle sorg over det eller dem, der aldrig var dér. Dengang. Fra min første færd.
 • at det er okay at føle sorg over, at mine første omsorgsfulde relationer plantede følelser i mig, der minder om angst. En febrilsk følelse af at lede forgæves bag lukkede døre efter dét…dem. De åbne arme!
 • at det er okay at jeg det meste i mit liv har følt en febrilsk søgen efter ærligheden, omsorgen, trygheden og kærligheden i mit forgæves forsøg på at jagte det at være GOD NOK til det hele.
 • At den eller de tilknyttede omsorgspersoner jeg havde som spæd og barn, i deres adfærd og handlinger, gjorde mig så utryg, at jeg den dag i dag går rundt med en fundamental følelse af at jeg ikke passer ind nogen steder, hvilket ikke mindst mærkes i min krop.
 • At det er normalt for MIG, at jeg når jeg skal ordne noget eller fuldende et mål, pludselig føler angst, dirren og spændinger i maven og en hals, der snører sig sammen. MEN at det ikke er normalt for mennesker at skulle have det sådan.
 • At det er okay at føle misundelse over “alle de andre”, der har haft tonsvis af forælderkærlighed fra spæd og barnsben. Jeg er bare et skridt bagefter. Med andre ressourcer.

Jeg har fremadrettet styrket evnen til at være:

 •  Lystfuld
 • mere sjusket og mindre pertentlig
 • Mere rebelsk i den forstand at jeg skal turde sige min mening, også selvom den går på tværs af den gængse
 • At jeg skal være mere ligeglad med hvad andre tænker
 • Optimistisk – altid se muligheder fremfor begrænsninger
 • Idealistisk, dvs. være den bedste version af mig selv og f.eks. træde ud af den samme gamle rille.
 • Være “lidt mere en rod” dvs. én der står ved sig selv, også selvom det at være mig, måske er anderledes. Måske lege mere. Fjolle mere. Kaste mig mere uforbeholden ud i ting, hvor jeg tænker “aj, det dér poetry slam eller at synge i kor – det kunne jeg da godt tænke mig at prøve!”. At være en rod er at give mere slip.
 • Frembrusende dvs. at kunne vise vilje, styrke og mod og at turde “bruse op”, “lyse op i rummet” og at turde vise at jeg indeni er ved at boble over af glæde nogle gange. Frembrusende=at bruse frem med dét der ligger under overfladen, som hele tiden bliver nøjsomt vejet på en vægtskål, om det må få lov til at poppe op. At turde give slip på følelserne: den dybe entusiasme, den store lykkefølelse og den smittende latter…

Du har hjulpet mig til at se, at det skal være:

 • Slut med at halsen snører sig sammen mellem relationer, hvor det er svært at SÆTTE GRÆNSER.
 • Slut med angsten over ikke at gøre det hele GODT NOK.
 • Slut med frygten for at FEJLE og for at ikke at slå til.
 • Slut med dirren i kroppen når tingene i hjemmet eller på arbejdet IKKE STÅR DET RIGTIGE STED.
 • Slut med at gå op i en spids og blive agressiv og stresse, når tingene i hjemmet RODER eller når der er rod i mit hovede..
 • Slut med spændingerne i kroppen, når hjemmet ikke I ORDEN eller der ligger uafklarede emner og roder i mit hovede.
 • Slut med angst over en stor opvask i køkkenet eller stuen RODER eller ufærdig oprydning, der irriterer mit åsyn og øjenkrog…
 • Slut med angst over at tingene ikke står placeret eller er som de BØR være….
 • Slut med at bruge energi på at være angst hver dag over ting, der burde være anderledes eller ikke er sket: Ting der BURDE være rent. Ting der BURDE se/stå/være ordentlige. BURDE være mere struktureret. Burde være forudsigeligt. BURDE være ryddeligt. BURDE være gjort færdigt. BURDE være planlagt. BURDE være skrevet.

Jeg vandrer lige så stille videre ud i livet gennem en broget verden; gennem bakke og dale, over broer og op og ned ad skrøbelige stier, gennem floder og vilde skove med mange farer der lurer, men jeg ved inderst inde, at jeg nok skal klare ærterne med det jeg har fået med mig. Det er et løfte.

TAK for alt hvad du har åbnet op for! Tusind tak!

Kærlig hilsen og de varmeste tanker fra mig – C

Kære Lisbeth

Det er ikke uden tårer i øjnene og med et lille sug i maven, at jeg siger tak for denne gang, og tak for dig.

Det har været en utrolig givende og fantastisk rejse, jeg har haft hos dig. Jeg har fået utrolig megen indsigt i mig selv og livet, hvilket vil bringe mig videre. TAK

Jeg kommer virkelig til at savne vores tid og samtaler sammen. Ofte er jeg gået fra vores samtaler og været fuld af energi, nye tanker og anskuelser. Lært/genopdaget, hvor vigtigt det er at være tro mod mig selv og huske at mærke efter i kroppen, lytte til mit indre kompas. Det havde jeg vidst lige glemt i sin tid 🙂

Kan kun sige de klienter der ligger vejen forbi dig er heldige og vil være i gode hænder. Tak for du er dig.

De kærligst hilsner – L

Hej Lisbeth

Jeg tænker utrolig meget på min lille pige i en positiv ånd, og kan mærke hvordan det hjælper og støtter mig og giver mig overskud, og faktisk så har det lettet en del i min nakke og arme som var fulde af spændinger.

Det har berørt mig utrolig meget det jeg kom igennem, og har så uendelig meget respekt for dig og din kunnen.

Jeg kan kun rose dig til skyerne. Jeg vil i hvert fald anbefale dig vidt og bredt.

Hilsen G

Kære Lisbeth

Jeg siger tusind tak for denne gang. Jeg er meget glad og taknemmelig for det, du gav mig med på min vej ! Du har med dit meget behagelige væsen, været rigtig god for mig at tale med !

Kh L

Vil sige tak for de gange vi har haft sammen, og alt det, som det har sat i gang i min hjerne. Ved jeg nu skal huske, at tænke på mig selv i livet også. Kan kun sige god for dig og at du er super dygtig.

Mange glædelig knus herfra 🙂

Efter ca 1.5 års terapi hos Lisbeth føler jeg mig klædt på til at stå på egne ben igen. Jeg har fået en fuld værktøjskasse til bedre at tackle de bump, der må komme på min vej, hvad end de hører fortiden, nutiden eller fremtiden til.

Lisbeth skabte tillid, den rette atmosfære, fornemmede hurtigt mine behov og terapien blev på mange måder en fast klippe for mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lisbeth og tøver ikke med at kontakte hende igen, hvis behovet skulle opstå.

Uendeligt tak for denne gang,

Katrine